PROVA PÅ – HELT GRATIS.

Hej och välkommen att prova på hur det känns att få ett kunskapslyft.

Vill du känna dig smartare?
Är du intresserad av marknadsföring, försäljning, kreativitet, trender, ledarskap, digitalisering, juridik och spännande case? Men du har inte tid, lust eller ork. Ja, då är det här ett utmärkt sätt att lära sig mer om mycket. Och faktiskt att känna sig lite smartare.

Prova på två avsnitt inom ett av områdena, marknadsföring, försäljning eller ledarskap & entreprenörskap.

Vårt vinterpris är 1 995 kr moms för en årsprenumeration. Ordinarie pris för MCPLAY är 2 995 kr/år. Är ni fem eller fler får ni ett teampris. Prova först så hittar vi en bra lösning som passar dig och ditt team eller företag.

MCPLAY är en webbaserad filmkanal, med skräddarsydda filmer just för dig. Varje arbetsvecka blir du som prenumerant serverad 9 innehållsrika minuter. Totalt 35 avsnitt per år. Under ett år har du tillgång till mer än hundra avsnitt att ta del av. Det finns redan ett gott urval av aktuella avsnitt i MCPLAY.

Vi kommer till dig!
Vi ser till att de intressantaste föreläsarna, inspiratörerna, forskarna, entreprenörerna och branschspecialisterna kommer till dig. Noggrant utvalda, väl serverade, regelbundet och med kontinuerlig påfyllning – var du vill, när du vill och hur du vill

Kunskap – utvald och serverad. Påfyllning varje vecka.

Billigare än en kopp på stan. *

* Mer än 100 avsnitt under ett år innebär under 20 kr per avsnitt, baserat på prenumeration 1995 kr/år.