Sebastian Holm och Oskar Wennberg BONZAI Business Developer

Att välja rätt byrå är idag en svår och tidskrävande process. Dels för att det finns många olika inriktningar på byråer (reklambyrå, webbyrå, kommunikationsbyrå etc) och dels för att byråvärlden ändras snabbt. Vanliga fallgropar vid byråval är: – Bristande upphandlingsunderlag (vi har inte gjort vår hemläxa, vilket gör det svårt för en byrå att besvara rätt frågor) – Bristande research (man väljer bara bland byråer man känner till) – Otydlig plan för arbetssätt (lära känna de nyckelpersoner som ska vara med i projektet djupare, ha strukturerat arbetssätt med mera) Sebastian Holm och Oskar Wennberg på BONZAI Business Developer arbetar heltid med att hjälpa företag med sina byråval.

Kontakt:
Webb: http://bonzaibd.se/

Produktion:
Weemedia – www.weemedia.se

Dela artikel