MCPLAY premiärvloggar i en intervju med Per Sjögren som varit på CES2018.

Verkar man genom att förmedla kunskap och ökat lärande över nätet kring marknadsföring, försäljning och ledarskap så vore det väl väldigt märkligt om vi inte försöker nå vår publik på samma sätt som vi levererar vår nytta. Med video, på nätet. Vi kommer därför att publicera våra artiklar som skrivet material eller med rörlig media.

 

INTERVJU INNAN VI SLÄPPER NÄSTA AVSNITT.

Vi är otroligt glada över att få inleda med just Per Sjögren, till vardags digital strateg och business transformer med Göteborg och HiQ som hemvist, men även med andra uppdrag. Per har nyligen varit på CES2018, den stora elektronikmässan, eller snarare digitala mötesplatsen där de häftigaste och coolaste innovationerna trängs med varandra om att förtjäna uppmärksamheten.

Inom kort kommer ett MCPLAY-avsnitt med Per om just detta. Men vi kunde inte låta bli att lätta lite på förlåten. Så här kommer vår första intervju. Vi lovar att det kommer fler, med ojämna mellanrum. Hoppas ni finner nytta och nöje. Vi hörs!

Dela artikel